Activiteiten

Biros Outdoor organiseert activiteiten in de bergen. Van ontspannen bergwandelingen tot sportieve, meerdaagse tochten en trailruns. Zowel groepsreizen als maatwerkreizen zijn mogelijk.

Vanuit onze uitvalsbasis in Vallée d’Orle lopen we rechtstreeks de natuur in en kunnen desgewenst dagen lopen zonder andere mensen tegen te komen. Overnachten in bemande hutten, onbemande hutten of zelf een kamp opslaan hoog in de bergen? Gezamenlijk maken we een plan, rekening houdend met de groepssamenstelling, het weer, de omstandigheden in de bergen en jouw wensen.

Omdat de Pyreneeën niet de Veluwe zijn, word je geïnformeerd over voorbereiding, uitrusting, routeplanning en risico’s en maken we gezamenlijk enkele tochten.

Zie hieronder de geplande activiteiten:

Trail de la Birousanne

Juni 2016: Trailreis ‘Trail de la Biroussanne’

Biros Outdoor organiseert samen met Fysiocoaching Noord (Brenda de Jong) een geheel verzorgde week in de Pyreneeën, inclusief voorbereiding en trainingen in Nederland, die geheel in het teken van de trail staan.

meer »

Activiteiten

Augustus 2016: Bergwandelweek voor het hele gezin

In de zomervakantie organiseren wij een bergwandelweek voor het hele gezin!

meer »

Biros Outdoor

Oktober 2016: Herfst bergwandelweek

In de herfstvakantie, van 15 t/m 22 oktober organiseren wij een bergwandelweek om je te laten kennis maken met de prachtige Pyreneeën in de herfst.

meer »

Stuur ons een bericht via ‘contact’ indien je interesse hebt in één van bovenstaande reizen of een maatwerkreis.